Comenzi rapide la: 0727.641.920

 

 

Stagnarea limfei și legătura ei cu varii probleme de sănătate

Circulația sîngelui prin artere și vene este asigurată de inimă - organ reprezentativ al aparatului cardiovascular.

Canalul limfatic nu are o astfel de“mașinărie”, circulația acesteia fiind un proces lent și asigurat de mușchi. Principalul mușchi de care depinde mobilitatea acesteia este diafragma - “inima” limfei. De aici și importanța exercițiilor fizice sau a unei respirații corecte, profunde. Cu cît amplitudinea diafragmei este mai crescută(exerciții de respirație profundă) cu atît circulația limfei este îmbunătățită.

CITEȘTE MAI DEPARTE..

Sfaturile unui medic oncolog pentru a preveni cancerul

Am citit de curînd un articol al cunoscutului om de știință și medic Dr. Mark Hyman despre prevenirea cancerului și am hotărît să îl traduc și împărtășesc cu voi fiind din nefericire un subiect de actualitate.

Articolul a pornit de la o întrebare -  “Mark, ce ai face dacă ai fi diagnosticat cu cancer?” adresată de către unul din prietenii săi.

CITEȘTE MAI DEPARTE..

De ce sa faci hirudoterapie/tratament cu lipitori?

Tratamentul cu lipitori sau hirudoterapia e o metodă complimentară încercată de foarte multe secole în practica medicilor de orice specialitate și recunoscută ca fiind foarte eficientă și de succes în vindecarea și prevenirea a numeroase boli.

Majoritatea o tratăm(hirudoterapia) cu foarte mult scepticizm din simplu motiv că pare mult prea banală în raport cu

Citește mai departe..

Hirudoterapia in combaterea obezitatii

Cum și unde aplici lipitorile pentru a te ajuta să slăbești?

În ciuda nenumăratelor opțiuni și instrumente existente pentru normalizarea greutății și găsirea armoniei dorite numărul persoanelor obeze din lume este în creștere. Nutriționiștii dezvoltă tot mai multe teorii și diete noi, instructorii de fitness lucrează de zor la seturi de exerciții menite să îți sculpteze corpul ideal, farmaciștii își folosesc întregul arsenal pentru a crea medicamente care luptă împotriva excesului de greutate, dar subiectul e în continuare de actualitate.

Pe fondul standard și familiar tuturor, hirudoterapia sau aplicarea lipitorilor în cazul nostu pentru pierderea în greutatea, e o metodă destul de exotică și pare a fi un mod  asociat persoanelor extravagante sau mai mult nonconformiste. Dar dacă e să studiezi problema în detaliu (sau e destul să apelezi la prietenul tuturor - Google), devine evident faptul că hirudoterapia e o metodă foarte veche și spre deosebire de majoritatea dietelor are o bază științifică dovedită.

Care e secretul acestei medote eficiente ?

Istoria tratamentului cu lipitori își are originile în tradiția medicinei orientale – India și China considerîndu-se locul de naștere al hirudoterapiei. În Rusia și Ucraina această metodă a fost cu succes aplicată în special în secolul al 

Citește mai departe..

Ghid de resetare metabolica

“Ai grijă de omul din tine!” este motto-ul după care mă ghidez. De ce îmi place atît de mult este fiindcă poate fi ușor interpretabil. Însa mie una îmi zice un singur lucru și anume faptul că sănătatea fizică nu există fără echilibrul emoțional.

Apare aici deseori întrebarea - cum? Ce faci? Fiindcă îngrijirea optimă pe care o perosană trebuie să își o acorde diferă mult de la o decadă de vîrsta la alta. Însă stilul de viață modern a generat sau agravat boli și afecțiuni care nu țin cont de vîrstă și care mai ales în urmă cu 100 de ani erau destul de rare.

Actuală este lupta cu kilogramele în plus. Recomandările pentru păstrarea unei greutați potrivite urmăresc două mari direcții: o alimentație corectă, care să limiteze consumul de calorii, combinată cu activitați fizice constante. Cînd acestea nu aduc rezultatele scontate, înseamnă fie că nu le-ați respectat, fie că vorbim de niște factori care intervin în procesele normale ale organismului.

În astfel de momente cînd te simți pus la zid indiferent de boala sau afecțiunea cu care te lupți recomand...

Cum se aplica lipitorile in operatii plastice

Lipitorile sun organisme in forma de viermi cu lungime pana la 10 cm. Lipitorile au trei maxilare si trei sute de dinti cu care se ataseaza pe victima pentru a se hrani. Lipitorile sunt folosite in medicina pentru cresterea si imbunatatirea circulatiei si pentru tratament accelerat. Ele elimina cheagurile de sange adunate in locurile afectate sau operate care pune in pericol supravietuirea tesuturilor. Tehnic, in SUA, FDA(Food and Drug Administration) clasifica lipitorile ca dispozitiv medical de unica folosinta pentru ele fac ca sangele sa se scurga in loc sa stea intr-un loc, cauzand probleme.

Citește mai departe..

Lipitorile se aplica dupa operatii de reconstructie

Poate nu sunt cea mai placuta sau frumoasa priveliste, insa in cazul pacientilor cu probleme, lipitorile sunt axect ceea ce le recomanda Doctorul.

leeches-eczemaIn medicina moderna de astazi, chirurgii plastici folosesc lipitorile pentru a salva tesuturile de dupa operatii compromise de congestii venoase. Multi medici folosesc lipitorile ca o ultima salvare pentru tesuturile afectate si in cazuri de necroze care apar dupa operatii de reconstructie, inclusiv cele de cancer. Insa cei care promoveaza Hirudoterapia spun ca chirurgii ar trebui sa fie mai deschisi acestei metode si sa o foloseasca pentru a evita agravari si sa nu le utilizez ca ultima scapare.

Citește mai departe..

Mai multe articole...

  • 1
  • 2
#1 in Romania

bottom-lipitori-ro

Cabinet

bottom-rubionest

Cabinet Partener

bottom-seremet-ro

Înainte de a descărca...

Continuați... ×