Cumpara Lipitori Cursuri de Hirudoterapie Aplicare Lipitori Medicinale Cabinete de Hirudoterapie(tratament cu lipitori)BANNER-006-contact-green

 

Ferma de Lipitori
Cresterea si Inmultirea Lipitorilor Medicinale

Acum si in Romania exista tehnologia de Crestere a lipitorilor. Lipitori.ro a centralizat toate informatiile, pus pe hartie experienta de peste 10 ani in Hirudoterapie si a creat documentatia necesara pentru infiintarea unei Ferme de Lipitori.

In acelasi timp Lipitori.ro ofera ajutor si sustinere in infiintarea fermei, inmultirea si cresterea lipitorilor.

Mai jos Va prezentam si ofertele create pentru infiintarea unei Ferme de Lipitori

1. Documentatie pentru inmultire, intretinere si crestere a lipitorilor.

In acest caz, beneficiarul v-a primi un set de documente cu informatiile esentiale despre crestere, inmultire si intretinere a lipitorilor. De asemenea in oferta sunt incluse si informatiile despre toate aspectele infiintarii fermei.

Pret:   500 EUR

2. Documentatie pentru inmultire, intretinere si crestere a lipitorilor + consultanta

In acest caz, pe langa documentatia primita, Va oferim si consultanta si sfaturi in infiintarea fermei si a inmultirii lipitorilor(pentru 6 luni sau in functie de contract). De asemenea se ofera consultanta si sprijin in achizitia loturilor de matca.

Pret: 1000 EUR

 

Pentru alte detalii si/sau comenzi Va rugam sa ne contactati la telefon sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Contact:
Tel: 072.764.19.20
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.